"het mooiste en dierbaarste cadeau dat ik mensen kan geven"

Portret in opdracht - huisdieren en mensen

Een olieverfschilderij van je huisdier

Een levensecht schilderij van een huisdier voelt anders dan een foto. Het bijzondere karakter schilderen is mijn specialiteit met een prachtig blijvend schilderij van jouw maatje als resultaat.

Stuur mij een leuke foto van je huisdier met daarbij het gewenste formaat, dan geef ik je een prijsopgave en kan ik al snel voor je aan de slag.

Voorbeelden van portretten in opdracht (Dieren):

Prijzen

Dieren

formaat 1 dier 2 dieren  meerdere dieren
40x50 cm  €230 €260 op aanvraag
50x60 cm   €250 €280 op aanvraag
60x90 cm  €270 €300 op aanvraag
75x100 cm  €290 €320 op aanvraag 

De prijzen zijn incl. 6% BTW en incl. materiaalkosten.
Andere formaten op aanvraag.

Een blijvende herinnering

Een portret van een geliefde of van iemand die jouw leven meer betekenis geeft: het is een waardevol geschenk, voor jezelf of voor een ander. Een blijvende herinnering aan een belangrijk persoon, op een bepaald moment in je leven.

Ik schilder de portretten aan de hand van verschillende foto’s, die we uitgebreid doorspreken. Gaat het om een postuum portret, dan gaan we samen in gesprek voor een zo volledig mogelijke impressie van de dierbare overledene: zijn of haar karakter, lievelingskleur, liefhebberijen en andere kenmerken zoals een bepaalde ruimte of sfeer. Met als doel een treffende beeltenis ter nagedachtenis aan een uniek persoon.

Het is het mooiste en dierbaarste cadeau dat ik mensen kan geven.

Deze twee schilderijen zijn in opdracht gemaakt. De echtgenoot en echtgenote gaven mij het vertrouwen dat het hem/haar echt zou zijn. Details - bijvoorbeeld van de handen - zijn heel belangrijk, want voor naasten zo herkenbaar.

Echtgenote: “Een prachtig familiebezit. Mijn dochters zullen na mijn overlijden vechten om dit portret van hun vader.”

Prijzen

Personen     

formaat   1 persoon  2 personen  meerdere personen
40x50 cm €309 €369 op aanvraag 
50x60 cm €359 €425 op aanvraag 
60x90 cm  €399 €469 op aanvraag 
75x100 cm  €519 €559 op aanvraag  

De prijzen zijn incl. 6% BTW en incl. materiaalkosten.
Andere formaten op aanvraag.

Werkwijze

  1. We bespreken wat je wensen zijn qua formaat, compositie en eventuele aanpassingen aan de achtergrond. Meerdere dieren op 1 schilderij is mogelijk door bijvoorbeeld foto's te combineren.
  2. Mail een foto van je huisdier: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bijna elke foto is geschikt. Bij twijfel kunnen we er altijd samen even naar kijken.
  3. Na een aanbetaling van 20% ga ik aan de slag met je schilderij.
  4. Het schilderen duurt ongeveer 3 weken. De randen van het schilderij zijn ook beschilderd dus inlijsten is niet per se nodig, maar wel mogelijk.
  5. Als je schilderij klaar is spreken we af of je het ophaalt of dat je het graag per post ontvangt (verzendkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen). Natuurlijk zorg ik voor een veilige en betrouwbare verzending.
  6. Bij verzending per post graag binnen 7 dagen na ontvangst de restbetaling overmaken. Kom je het ophalen, dan graag contante betaling.

Created by InAspire. All rights Reserved.