Teken- en schildercursussen

Een duwtje in de rug

Of je nou beginner bent of ver gevorderd, bij Atelier Rood krijg je alle aandacht. De teken- en schildercursussen vinden plaats in kleine groepen, maximaal vijf personen, zodat ik iedereen persoonlijk kan begeleiden. Ik denk met je mee over je ideeën en geef tips en adviezen voor de compositie, het perspectief, de techniek, materiaal- en kleurgebruik. Daarbij probeer ik je grenzen te verleggen, om zo je ontwikkeling een duwtje te geven.
Aangezien je op je eigen niveau les krijgt, kun je op elk moment instromen. Je bent van harte welkom!

Tekenen: een vak apart

Atelier Rood staat niet alleen voor schilderen, maar zeker ook voor tekenen. Je werkt met materialen als potlood, krijt, houtskool en inkt. Denk aan model- en portrettekenen, maar ook aan animaties, stripfiguren en karikaturen: bij Atelier Rood kun je alle kanten op.

 

Lesdagen en –tijden

Maandag:
van 10.00 tot 12.00 uur 

Dinsdag:
van 10.00 tot 12.00 uur

Woensdag:
van 09.30 tot 11.30 uur

Donderdag:
van 09.30 tot 11.30 uur

Vrijdag:
van 09.30 tot 11.30 uur

Lesgeld

Je begint met een proefles voor slechts
€ 16,- . Wil je graag deelnemen aan een teken- of schildercursus, dan ontvang je een factuur van € 160,- incl. btw voor tien lessen. Heb je tien lessen gevolgd en wil je verder, dan ontvang je weer een nieuwe factuur.

3 manieren om om een blok van 10 lessen samen te stellen:

  1. 10 achtereenvolgende lessen. Als je een les niet kan komen dan kan je deze les inhalen op een andere dag. Wel binnen 2 maanden tijd. Dit blok kost € 160,-
  2. 10 lessen om de week, op de oneven of even weken.  Als je een les niet kan komen, dan kan je deze les inhalen op een andere dag. Wel binnen 2 maanden tijd. Dit blok kost € 160,
  3. een strippenkaart van 10 losse lessen. Je kan zelf bepalen wanneer je komt, oneindig geldig. Deze kaart kost € 200,-

Alle materialen in het atelier zijn gratis te gebruiken met uitzondering van verf en schilderdoeken.

Created by InAspire. All rights Reserved.